Hakkında Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın Kapısının üzerinde panik pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar acil hatır simultane bapnın olanaklı olan en azca dakika kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın kapısı montajı büsbütün profesyonel şekilde bünyelması müstelzim ve imalatta aklı başında şekilde ortaya çıkan üründe yanlış gestaltlmaması müstelzim bir nöbetlemdir.

Kapının bediiyat bünyesı ve heves edilen aksesuarların kullanımı bedelı aracısız olarak etkilemektedir.

Böylece imalattan kullanıma kadar güzeşte sürecin sonucunda insanoğluı sağlamlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış olur.

üste geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve hizmet fiillemleri esnasında kullanıcılara tehlikeli kolaylık sağlamlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında kalburüstü bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde bir kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu baplar haricen açılamaz. Bu gidiş uğruluk vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Yangın bapsı ivedi çıkış bâtınin kullanılacaksa o vakit mukteza koşulları / standartları sağlayan doğrusu yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yangın kapısı yünü ve tuzakçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en az 1.

Yangına Peklik: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylece yangın üzere durumlarda dahi baplar insanların çıkışı karınin elverişli konumda olur.

Acil çıkış bapları gestaltsı bakımından birtakım özelliklerle donatılır. Kapıların mirlıca özellikleri aşağıdaki yangın kapısı gibidir:

çatı muhtevalerinde kadeh yahut mühür kasa olan elan sıkıntısız ve kullanışlı yangın bapları tercih edilebilir.

Kolaylıkla açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla bile binanın çabucak halişeşlmasına imkân tanır, bina eminğini sağlamlar. Acil çıkış kapıları binaların kuruluşsına ve makroliğine bakılırsa farklı Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

 60dk ve 120dk kadar averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı malumat alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page